F.A.Q.
Frequently asked questions
General information
Greek Beer Awards
Πληροφοριες για τις συμμετοχες

Φόρμα Συμμετοχής

Η Δήλωση Συμμετοχής για τον Greek Beer Awards, συμπληρώνεται μέσω υπολογιστή (interactive form). Η επιλογή αυτή έγινε για τη διευκόλυνση όλων των πλευρών. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα, να την αποθηκεύσετε και να την ολοκληρώσετε αργότερα. Στο τέλος αυτής αριστερά υπάρχει ένα κίτρινο κουμπί (button) που σας φέρνει σε αυτή τη σελίδα αν χρειάζεστε βοήθεια. Στα δεξιά υπάρχει ένα πράσινο κουμπί (button) για να αποστείλετε τη φόρμα και ταυτόχρονα να την εκτυπώσετε για το αρχείο σας. Μην παραλείψετε να την αποθηκεύσετε συμπληρωμένη, εάν δεν επιθυμείτε την εκτύπωση της.

Η φόρμα χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος, συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας. Τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν όλα. Στο πεδίο “Η εταιρεία μας είναι” υπάρχουν οι επιλογές Brewery, Microbrewery, Nanobrewery και Nomad/Gypsy Brewery. Αναζητάτε την επιθυμητή και αφού την βρείτε, την επιλέγετε με ένα απλό κλικ. Αν παραλείψετε το κλικ, μόλις μεταφερθείτε στο επόμενο πεδίο θα επανέλθει η προκαθορισμένη επιλογή.

Στο δεύτερο μέρος δηλώνετε τις συμμετοχές σας. Μόνο η πρώτη συμμετοχή (Ετικέτα 1η) είναι υποχρεωτική να συμπληρωθεί, οι υπόλοιπες συμπληρώνονται εφόσον επιθυμείτε να δηλώσετε περισσότερες από μία συμμετοχές. Στη στήλη “Τίτλος” στο αντίστοιχο πεδίο συμπληρώνετε το brand name που διαγωνίζεται, όπως ακριβώς επιθυμείτε να αναφέρεται στις ανακοινώσεις και τα βραβεία σε περίπτωση που διακριθεί. Στη στήλη “Κατηγορία” υπάρχουν όλες οι κατηγορίες συμμετοχής (στυλ ζύθου), όπως έχουν αναφερθεί στην αντίστοιχη παρουσίαση. Επιλέγετε εκείνη που επιθυμείτε να ενταχθεί η μπύρα σας. Στην τρίτη στήλη “Μέγεθος” επιλέγετε το μέγεθος της φιάλης που θα αποστείλετε. Και στις δυο στήλες πρέπει, αφού βρείτε την επιλογή που θέλετε, να μην παραλείψετε να κάνετε το κλικ σε αυτή ώστε να καταχωρηθεί.

Στη φόρμα για πρώτη φορά υπάρχουν οι στήλες “Haze” και “B/C” (Bottle Conditioned). Σε αυτές θα πρέπει να κάνετε κλικ για να ενεργοποιηθεί το check σε περίπτωση που ένα από τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στο δείγμα σας, ώστε να το έχουμε υπόψη για τη διαδικασία σερβιρίσματος. Νέα στήλη είναι και η “Παρατηρήσεις” στην οποία αναφέρετε κάποιο σχετικό σχόλιο όπως “ψυγείο” αν χρειάζεται άμεση ψύξη με την παραλαβή. Λάβετε υπόψη σας κατά την αποστολή των δειγμάτων, να επιλέξετε τον ιδανικό συνεργάτη, καθώς δεν είναι πάντα η ιδανική μεταφορά από courier εάν τα δείγματα χρειάζονται ψύξη.

Για όσες συμμετοχές δεν επιθυμείτε, στη στήλη “Τίτλος” συμπληρώστε με παύλα (-), καθώς οι στήλες “Κατηγορία” και “Μέγεθος” θα φαίνονται συμπληρωμένες. Αν βάλετε παύλα, δεν θα ληφθούν υπόψη. Αν σε κάποια στήλη γίνει λάθος και έχετε καταχωρήσει τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να στείλετε εκ νέου τη φόρμα, διορθωμένη και να μας ενημερώσετε με mail.

Ακολούθως αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με τα κόστη, ορισμένες καταληκτικές ημερομηνίες και τη διαδικασία. Λάβετε υπόψη σας ότι για κάθε τέταρτη μπύρα ισχύει το 3+1, τρεις με χρώση-μία δίχως χρέωση και ότι τα ποσά δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Στο τρίτο μέρος θα γράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου για την επικοινωνία σχετικά με τον διαγωνισμό. Το κινητό τηλέφωνο και το email είναι απαραίτητα για λόγους άμεσης ανάγκης και υπενθυμίσεων μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας όπως και αποστολής των feedback και παραστατικών αντίστοιχα. Στην ημερομηνία θα συμπληρώσετε την ημερομηνία υποβολής δήλωσης. Ακολούθως θα υπογράψετε ηλεκτρονικά. Θα αποθηκεύσετε την συμπληρωμένη φόρμα και θα πατήσετε το πράσινο κουμπί (button) “Αποστολή φόρμας”. Αυτομάτως θα ανοίξει το πρόγραμμα αποστολής mail που έχετε ως προεπιλεγμένο για να σταλεί η φόρμα και θα ανοίξει το παράθυρο εκτύπωσης. Μπορείτε να απορρίψετε την εκτύπωση, προτείνουμε όμως να μην απορρίψετε την αποστολή μέσω email.

Αν επιθυμείτε να στείλετε περισσότερα από τέσσερα δείγματα, αποθηκεύστε τη φόρμα με διαφορετικό όνομα πχ. τίτλος_ζυθοποιίας_φόρμα_2.pdf και αλλάξτε τις καταχωρήσεις σας στις συμμετοχές.

Σε περίπτωση χειρόγραφης και όχι ψηφιακής υπογραφής, θα πρέπει να σφραγίσετε και να σαρώσετε (scan) όσες φόρμες υποβάλετε.

Κόστη Συμμετοχής

Τα κόστη συμμετοχής καταβάλλονται εντός του προβλεπόμενου διαστήματος. Σε περίπτωση μη καταβολής εντός του χρονοδιαγράμματος η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι στον αέρα. Δείγματα που πιθανώς να έχουν αποσταλεί δεν επιστρέφονται, feedback δεν δίνεται και δεν απονέμονται βραβεία. Αποδεκτή κάθε γραπτή ενημέρωση για καθυστέρηση που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας. Εξαιρέσεις δεν γίνονται δεκτές, όπως και καθυστερήσεις με αιτία την οικονομική πολιτική της εταιρείας.

Badges

Τα badges του Greek Beer Awards αποστέλλονται ηλεκτρονικά κατόπιν αιτήματος. Τα badges τοποθετούνται σε ετικέτες από φιάλες, αφίσες, φυλλάδια και κάθε προωθητικό υλικό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα εντάξετε σε κάποιο δημιουργικό σας θα πρέπει να φροντίσετε να είναι το αντίστοιχο για κάθε θέση που κατέλαβε το προϊόν που αφορά το εικαστικό. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα να προβάλλουν τη διάκριση τους δημιουργώντας δικό τους εικαστικό/badge. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία αυτής, των υπηρεσιών και συνεργατών της.

[2021 Update] Μπορείτε να παραγγείλετε αυτοκόλλητα badges για να κολλήσετε στις φιάλες και τα κουτάκια σας. Τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

More help