Νέος τρόπος διαμόρφωσης λίστας των Consumers Awards

Λαμβάνοντας υπόψιν τη ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς ζύθου στη χώρα μας με εταιρείες παραγωγής ζύθου και μικροζυθοποιίες να συνεχίζουν να ανοίγουν τις πόρτες τους σε όλη την επικράτεια, επιλέξαμε να τροποποιήσουμε τη διαδικασία διαμόρφωσης της λίστας για την ψηφοφορία κοινού (Consumers Awards) για τα 7th BeerBartender Awards.

Πλέον ζητάμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το αν είχατε ή όχι νέες κυκλοφορίες για τη χρονιά που πέρασε (από 1/1 ως και 31/12/2019).
Απ’ αυτές τις νέες κυκλοφορίες μπορείτε να μας επισημάνετε μέχρι δύο με τις οποίες θα επιθυμείτε να συμμετέχετε στη λίστα “Πρωτοεμφανιζόμενες Μπύρες”.

Επιπλέον θα θέλαμε να μας προτείνετε μία μπύρα, από όλο το portfolio σας με την οποία θα συμπεριληφθείτε στην κατηγορία “Ετικέτα-Συσκευασία Μπύρας”.

Να σημειώσουμε πως συμμετέχετε κανονικά στις υπόλοιπες κατηγορίες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις τους.

Τελική ημερομηνία αποστολής (δίχως παράταση): Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα Consumers Awards ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς. Οι λίστες μετά τη διαμόρφωση τους θα τεθούν στη διάθεση του κοινού για να αναδειχτούν οι νικητές.

Οι παραπάνω προτάσεις θα συνοδεύονται από προϊοντική φωτογραφία για την καθεμία. (original size, min.300dpi, file: jpg, tif, ή εναλλακτικά mock up file: psd, pdf, ai).

Σε περίπτωση που δεν λάβουμε απάντηση θα θεωρείται ότι δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας στις κατηγορίες “Πρωτοεμφανιζόμενη Μπύρα” και “Ετικέτα-Συσκευασία Μπύρας”. Η διοργανώτρια δεν θα δηλώσει οποιοδήποτε κωδικό σας δίχως να έχει λάβει απάντηση.