Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου τα 7th BeerBartender Awards!

Με εκπροσώπους ζυθοποιείων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η απονομή των 7th BeerBartender Awards στο The Hub Events τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ζυθοποιοί και μικροζυθοποιοί μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και του Συνδέσμου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος, εισαγωγείς και νομάδες ζυθοποιοί, μαζί με επαγγελματίες και επιχειρηματίες της εστίασης.

Ο Ιδρυτής και Δ. Σύμβουλος της Μικροζυθοποιίας Σερρών και Β. Ελλάδος και Β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών κ. Ιωάννης Μαρμαρέλλης, δήλωσε: «Τα Greek Beer Awards είναι μια εκδήλωση που πρέπει να την αγκαλιάζουν όλα τα μικρά και μεγάλα ζυθοποιία της χώρας, που αναδεικνύει τον κλάδο και τη δημιουργικότητα των εταιρειών».

Ο Νικολά Ραδίσης, Ιδρυτής της BeerBartender και διοργανωτής των BeerBartender Awards δήλωσε: «Η ανάπτυξη της ελληνικής ζυθοποιίας μπορεί να την οδηγήσει σε ανταγωνιστική θέση με παραδοσιακές δυνάμεις του κλάδου εφόσον διατηρήσει σταθερή ποιότητα. Οι κριτές έμειναν εντυπωσιασμένοι για άλλη μια φορά από το επίπεδο της χώρας μας. Ο Έλληνας μπορεί πλέον να καταναλώνει περήφανος ελληνική μπύρα όλο το χρόνο αφού η ποικιλία των στυλ που παράγονται πλέον, μπορεί να αυξήσει την κατά κεφαλή κατανάλωση πέρα των 36lt ετησίως. Τα βραβεία αποτελούν ένα επιπλέον εργαλείο στη προώθηση των εταιρειών στην εγχώρια αγορά όπως και το εξωτερικό».

Χορηγοί της βραδιάς ήταν το φιλιππινέζικο ρούμι Don Papa που εισάγει η The Sky Spirits Company και η ΕΓΕΜ ΑΕ. Pop Up Bar που πρόσφερε cocktail παλαιωμένο σε νεροκολοκύθα ήταν το Barrel House Bar από τη Λάρνακα. Επίσημη έκδοση της εκδήλωσης και χορηγός επικοινωνίας ήταν το Beer & Bar Magazine.

Τα BeerBartender Awards ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Φεβρουάριο του 2021.